Donaris 930 x 122

cale ferată

SCANDAL! PRIMĂRIA MIOVENI: „CFR PUNE ÎN PERICOL VIEŢILE OAMENILOR!”

În urmă cu puțin timp am primit pe adresa redacției un comunicat de presă de la Primăria orașului Mioveni, cu acuzații grave la adresa CFR.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

„Din pricina unui transfer de proprietate a unei porţiuni de cale ferată de pe drumul care face legătura între oraşul Mioveni (bulevardul “I.C Brătianu”) şi drumul spre DN 73 (către Câmpulung Muscel), vieţile conducătorilor auto şi pietonilor sunt puse în pericol.

Începând de joi, 9 iulie, de la ora 15, sistemul de semnalizare la trecerea de nivel peste calea ferată a fost oprit, fără a se face o informare oficială către administraţia locală şi populaţie.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Această măsură a fost luată din cauză că cel care era proprietarul tronsonului Ciumeşti-Câmpulung a renunţat la concesiune, porţiunea de cale ferată de pe drumul care face legătura între oraşul Mioveni şi drumul spre DN 73 intrând în proprietatea Regionalei CFR Craiova.

Reamintim că investiţia aparţine Consiliului Local Mioveni, iar sistemul a fost pus în funcţiune pe 21 iunie 2014.

Conducerea Primăriei a informat instituţiile abilitate să soluţioneze această problemă (Instituţia Prefectului şi Consiliul Județeam Argeş) şi speră ca în regim de urgenţă circulaţia maşinilor, a pietonilor şi a trenurilor în zonă să ajungă să se facă în condiţii depline de siguranţă.

La acest moment toţi cei care circulă în mod obişnuit în acel loc sunt tentaţi să considere că trecerea este liberă, nemaifiind avertizaţi vizual şi audio de trecerea trenurilor.”, acuză Primăria Mioveni.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90