930 x122 grota rece

argeș mall

Jandarmii sunt la Argeș Mall. Ce se întâmplă

Jandarmii sunt la Argeș Mall. Ce se întâmplă

Citiți și: Doar la noi se poate așa ceva! Gestul de neimaginat făcut de un bărbat îl poate băga la închisoare

Astăzi, până la ora 14:00, Jandarmeria Argeș își întâmpină viitorii candidați la Argeș Mall pentru a oferi informații valoroase despre oportunitățile de carieră în cadrul forțelor de ordine.

Dacă ești atras de rigorile militare, disciplina strictă și ai ambiții mari, această inițiativă este special concepută pentru tine.

Citiți și: „Lume luminată” la Argeș Mall, se dau gratis: Este coadă! Nimeni nu se aștepta

Evenimentul este destinat tinerilor dinamici, dornici să îmbrățișeze provocările unei cariere în Jandarmeria Română.

Vizitatorii vor avea ocazia să interacționeze direct cu reprezentanții Jandarmeriei și să primească răspunsuri la întrebările lor legate de procesul de înscriere și detaliile cursurilor oferite de Școlile Militare de Subofițeri de Jandarmi.

Aceasta este o oportunitate excelentă pentru cei care visează la o carieră în care să contribuie activ la siguranța și ordinea publică.

Jandarmii sunt la Argeș Mall. Ce se întâmplă

Doritorii sunt așteptați astăzi la Argeș Mall pentru a-și deschide drumul către o carieră plină de realizări și satisfacții.

Nu rata șansa de a afla cum poți face parte din rândurile Jandarmeriei Române!

Detalii, AICI.

Foto articol: Facebook

Foto principal: Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • NC spune:

    Ce ar mai tenta un om sănătos la cap să facă parte din MAI?! Salariul,in nici un caz! Pensia?!Doar dacă ești sărit de pe fix in în condițiile în care pensia este mai mică că a unuia care are un program de 8 ore,cu libere în zilele de sărbători legale și pe care îl doare la 1000 de ani lumina in fata instrumentului dacă apare o alunecare de teren,inundație sau alt cataclism natural la care un jandarm sau polițist este obligat sa ia parte în mod activ pentru salvarea vieții cetățenilor și a bunurilor acestora. Vârsta de pensionare?!Nici asta nu mai reprezintă nici un fel de avantaj,întrucât vârstă de pensionare a crescut și va creste.Pentru ce ai vrea un serviciu in care sa te afli permanent în prima linie,să fii hulit și umilit că-ți faci datoria,să trebuiască să aperi hoții și excroci contre oamenilor de rând,în care când restul cetățenilor sunt la distracție(Anul nou,Crăciun,Paste,Zi națională,spectacole,evenimente sportive,) tu ești la datorie și trebuie să rabzi înjurături,blesteme și poate și aruncarea cu obiecte contondente ,având aceleași venituri cu femeia de serviciu sau croitorul ori vânzătorul de ziare?!

  • Denis Vilcu spune:

    Gata cu pile si relatii, avantaje si pensii speciale. Acum se cauta oameni competenti!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90