EcoMoto 930×122

isu argeș

Premieră la ISU Argeș. Investiție cum nu s-a mai văzut!

Premieră la ISU Argeș. Investiție cum nu s-a mai văzut!

Citiți și: Șofer rănit serios după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod!

Astăzi, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș a avut loc prezentarea noii tehnici de intervenție, care a intrat în dotarea pompierilor.

Investiția aparține Consiliului Județean.

Citiți și: Argeș. Intervenții de „foc” în aceste momente

„În prezența domnului președinte al Consiliului Județean Argeș și a specialiștilor care au participat la achiziție au fost prezentate următoarele echipamente:

-o cisternă cu bazin de 5.000 de litri de apă, motopompă și echipamente pentru stingerea incendiilor. Toate sunt așezate pe structura unui container. Poate fi utilizat atât de pe șasiul unui autocamion, cât și individual la locul intervenției.

-opt prelate ignifuge, utilizate pentru stingerea incendiilor la vehicule hybrid și electrice;

-opt sisteme de punere în siguranță ale vehiculelor electrice.

Vor face ca mașina să intre în modul de încărcare, evitându-se deplasarea acesteia din cauza unor defecte produse de incendiu sau daune ale unor accidente.

-o lance pentru perforarea bateriilor electrice, răcirea lor și stingerea incendiului;

Premieră la ISU Argeș. Investiție cum nu s-a mai văzut!

-cinci detectoare multigaz, pentru detecția gazelor combustibile din atmosferă și identificarea posibilelor scurgeri;

-cinci tablete și cinci imprimante portabile, care vor aduce un aport considerabil în activitățile inspectorilor de prevenire, dar și în procesul de digitalizare a instituției.

În urma prezentării a fost desfășurat și un exercițiu, prin care s-a demonstrat eficiența tehnicii noi de intervenție, cu care se va acționa la salvarea vieții și bunurilor cetățenilor”, anunță ISU Argeș.

Iată imagini și declarații de la eveniment:

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3