930×122 CAPRA 5

peco

Prețuri umflate cu ,,pompa” la carburanți

Prețuri umflate cu ,,pompa” la carburanți

Citiți și: Lovitură după lovitură pentru șoferi! E dezastru la pompă

Benzina s-a scumpit din nou, dar motorina rămâne la acelaşi preţ de trei zile consecutiv, potrivit Antena 3 CNN.

Iată prețul carburanților, 31 martie 2024

Citiți și: Pitești. Accident la Peco Petrom! O victimă!

Cea mai ieftină benzină standard costă astăzi 7,17 lei litrul  şi se găseşte la o staţie Lukoil din Pitești, pe strada Depozitelor.

La restul stațiilor din municipiu, benzina standard se găsește la prețuri între 7,19 şi 7,35 lei, de asemenea, în creştere.

Pentru benzina premium, prețurile variază de la 7,70 lei la 7,99 lei, tot în creştere.

Prețuri umflate cu ,,pompa” la carburanți

Prețul minim pentru motorină standard, în Pitești, este de 7,40 lei litrul și se găsește la o stație Petrom din Pitești, strada Târgul din Vale.

Preţul maxim ajunge la 7,53 lei litrul, conform prețurilor actualizate pe aplicația Consiliului Concurenței, Monitorul Prețurilor.

Motorina premium costă astăzi între 7,76 lei litrul şi 7,99 lei.

Cu un an în urmă, preţul unui litru de benzină standard trecuse de 8 lei, în timp ce motorina standard depăşea 9 lei pe litru.

Foto: Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Yo spune:

    tot ca sa insele oamenii…..anul trrcut sau acu 2 ani…cand au facut boom preturile de se facusera cozi interminabile la pompe…..nu a mers treaba pt nababii benzinariilor….cebau zis acum….stai sa o luam incet , ca prostu de roman sa se adapteze….si uite ca merge…..se va ajunge tot acolo…la 10 lei pe l de benz…
    numa ca romanu e prost….tre sa l iei cu usurelu ca sa l pacalesti….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90