930×122 CAPRA 5

carburanti

Lovitură după lovitură pentru șoferi! E dezastru la pompă

Lovitură după lovitură pentru șoferi! E dezastru la pompă

Citiți și: Dezastru la stațiile peco! Șoferii, șoc total!

Cresc din nou prețurile carburanților. Șoferii au putut observa, în ultimele zile, că atât motorina, cât și benzina s-au scumpit.

Carburanții înregistrează din nou creșteri de prețuri.

Citiți și: O nouă firmă pe piața RCA! Prețuri sub medie!

Astăzi, potrivit datelor oficiale, benzina standard la stații peco din Pitești și din împrejurimi se vindea cu prețuri cuprinse între 7,07 și 7,14 lei/litru.

Cel mai mic preț era la Lukoil, pe strada Prelungirea Craiovei. Iată care erau astăzi prețurile pentru benzina standard:

La motorina standard, prețurile sunt mai ridicate. La Petrom, în Pitești, pe strada Abatorului, un litru se vindea cu 7,55 lei.

Prețurile ajung azi până la 7,61, la Rompetrol, pe Calea Craiovei și Calea București.

Lovitură după lovitură pentru șoferi! E dezastru la pompă

Statisticile arată că, în ultimele trei luni, cu o excepție semnificativă în luna decembrie, prețurile au înregistrat o creștere constantă.

De altfel, în utlimul an, șoferii au avut parte atât de vești bune, cât și de vești proaste la pompă. Au fost perioade, de exemplu în vara anului trecut, când prețurile au mai scăzut.

Iată graficul pe ultimele 12 luni:

Prețurile carburanților în stațiile de alimentare au o evoluție similară cu cea a cotațiilor internaționale Platts pentru benzină și motorină.

Însă cu o diferența de câteva zile, a constatat Consiliul Concurenței, conform antena3cnn.ro.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90