NOR CURIER 930X122

ajutor de încălzire

    Primăria Pitești, anunț important în legătură cu ajutorul pentru încălzire!

    Primăria Pitești, anunț privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei cu energie termică furnizată în sistem centralizat și a suplimentului pentru energie.

    Citiți și: Decizie majoră privind ajutorul pentru plata facturilor la energie

    La începutul sezonului rece noiembrie 2022 — martie 2023, termenul limită de depunere a cererilor şi a declaraţiilor pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei este până la 20.11.2022.

    Potrivit Legii nr.226 /2021 privind stabilirea măsurilor de protecţie socială pentru consumatorul vulnerabil de energie și a Normelor metodologice de aplicare aprobate prin HGR nr.1073 /2021, beneficiază de ajutoare de încălzire a locuinței pe perioada sezonului rece pentru acoperirea integrală sau, după caz, a unei părți din cheltuielile cu încălzirea locuinței, precum și de supliment pentru energie pe tot parcursul anului consumatorii vulnerabili care îndeplinesc condițiile prevăzute de legislația în vigoare.

    Citiți și: PITEȘTENII POT DEPUNE CERERILE PENTRU AJUTOR DE ÎNCĂLZIRE

    Detaliile referitoare la acest subiect pot fi accesate pe site-ul Primăriei Pitești: https://www.primariapitesti.ro/uploads/articole/files/COMUNICAT_AJUTOR_INCALZIRE.pdf

    Foto descriptiv

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90