EcoMoto 930×122

angajare

Primărie din Argeș angajează!

Primărie din Argeș angajează!

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Primăria Comunei Brăduleț, judeţul Argeș, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unei funcţii contractuale de execuţie de şef S.V.S.U, nivel studii – generale, grad/treaptă I din cadrul Compartimentului S.V.S.U. și Administrativ din cadrul aparatului de specialitate al Primarului comunei Brăduleț.

Durata timpului de muncă este de 8 ore/zi, 40 ore/ săptămână.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Primărie din Argeș angajează!

Dosarul de concurs se depune de către candidaţi în perioada 30 august 2023 – 12 septembrie 2023 la sediul Primăriei comunei Brăduleț (Sat Cosaci, str. Principală, nr. 10, județul Argeș) – Compartiment Resurse Umane, zilnic, între orele 8.00 – 15.00

Calendarul de desfăşurare a concursului este:

proba scrisă: 26.09.2023, orele 10,00, la sediul Primăriei comunei Brăduleț;

Interviu: în termen de 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise, la sediul instituţiei din comuna Brăduleț, sat Cosaci, str. Principală nr. 10.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3