Donaris 930 x 122

covid-19

PRIMARUL CONFIRMĂ: COVID-19 LA FC ARGEȘ. ”SUNTEM TERMINAȚI!”

UPDATE: Departamentul de competiții al Federației Române de Fotbal a amânat meciul programat inițial azi, 14 iulie, de la ora 20:00, după ce o persoană din cadrul clubului FC Argeș a fost depistată pozitiv.

„Meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă. Federația Română de Fotbal precizează că partidele amânate vor fi reprogramate în ordinea amânării acestora și utilizând toate datele disponibile din calendarul competițional.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Decizia a fost luată având în vedere discuțiile avute cu reprezentanții celor 6 formații implicate în play-off-ul Ligii 2, în cadrul unei videoconferințe ce a avut loc înainte de startul play-off-ului, pentru a stabili modul de acțiune pe mai multe scenarii posibile.

DSP Argeș a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Pitești”, se arată pe pagina oficială a FRF.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Știrea inițială:

O persoană din staff-ul echipei FC Argeş a fost confirmată pozitiv la ultima testare COVID-19.

„E o problemă. Suntem terminați. Nu e bine deloc. S-a făcut testarea și a reieșit că da, așa este. Doar o persoană este confirmată cu COVID-19, nu și altele”, a declarat, pentru ePitești.ro, Cornel Ionică, primarul Municipiului Pitești.

Partida FC Argeş – CS Mioveni de marți seara va fi reprogramată.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90