New Profesional Consult 930 x 122

Comitetul Local pentru Situații de Urgență.

PRIMARUL CRISTIAN GENTEA A CONVOCAT COMITETUL LOCAL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ

Primarul Cristian Gentea a convocat, în prima zi de mandat, Comitetul Local pentru Situații de Urgență pentru a găsi soluții rapide și eficiente de întărire a măsurilor de protecție a cetățenilor de îmbolnăvirea cu SARS CoV 2, dar și de protecție a operatorilor economici afectați de restricții.

Citiți și: „Arată excepțional! Așa ne dorim să arate toate arterele orașului!”

„Una dintre cele mai stringente probleme este cea a funcționării în condiții speciale a piețelor agroalimentare.

Înainte de întâlnirea cu directorii serviciilor și direcțiilor din administrație, primarul a făcut o vizită de documentare în piețele din Pitești.

Citiți și: Primarul Cristian Gentea a alergat la Half Marathon

Modul de organizare a piețelor se va schimba în cel mai scurt timp, astfel: în Găvana se vor monta corturi exterioare, așa încât producătorii și comercianții să fie distanțați, în Trivale se vor face modificări la structura superioară, vor fi îndepărtate geamurile și se vor organiza circuite de siguranță. Piața Ceair nu poate fi modificată conform prevederilor speciale în stare de alertă, așa încât soluțiile sunt: circuit supravegheat al persoanelor în interiorul halei de carne, ouă și brânzeturi, păstrarea distanțării sociale, purtarea adecvată a măștii, implicarea activă a Poliției Locale în monitorizarea respectării restricțiilor. Piața Smârdan va fi reorganizată prin mutarea comercianților și în corturi, în parcarea din apropiere.

În cel mai scurt timp, toate piețele Piteștiului vor fi reamenajate și vor funcționa conform deciziei Comitetului Local pentru Situații de Urgență”, precizează Primăria Pitești.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3