NOR CURIER 930X122

bradu

Primarul Dan Stroe anunță o investiție de peste 4.000.000 de euro la Bradu!

Primarul Dan Stroe anunță o investiție de peste 4.000.000 de euro la Bradu!

Citiți și: Sancțiuni fără precedent! Până la 7 ani de închisoare și amendă de 150.000 lei!

Primarul comunei Bradu, Dan Stroe, a semnat la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației un contract extrem de important pentru localitate.

Este vorba despre contractul de finanțare prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny pentru „Amenajare canal pluvial – Valea Geamăna” și „Modernizare strada Valea Geamăna”.

Citiți și: Argeș. Ce se întâmplă cu o șosea majoră care străbate șase localități!

Valoarea totală a acestui proiect este de 21.606.648,86 lei, plus TVA.

Primarul Dan Stroe anunță o investiție de peste 4.000.000 de euro la Bradu!

„Vă precizez faptul că licitația pentru desemnarea operatorului ce va executa lucrarea este finalizată, urmând ca în maxim o săpămână, constructorul să demareze lucrările, după emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Vă mulțumesc pentru sprijin și încredere, și le mulțumesc tuturor celor implicați în obținerea acestor finanțări!”, le transmite primarul Dan Stroe cetățenilor din comună.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

4 comentarii

  • Dan spune:

    S au asfaltat toate stradutele din Bradu care duc in camp dar pe Geamana au ramas strazi pline de noroi, sper sa se tina de cuvand de data asta, mai ales ca vin ALEGERILE !!!

  • Cris spune:

    Ca idee,cuvantul „investitie” presupune si profit si nu e cazul aici.E program national de cheltuieli asta,de fapt(de pomeni si deturnari de bani pe alocuri ca multe lucruri sunt degeaba precum parcuri la sat dar ei tot cu WC in curte sau fosa poluanta) !Nu ca nu trebuiesc facute lucrari edilitare si de infrastructura dar sa nu ameatecam lucrurile.Daca faceau o fabricuta si locuri de munca pt viitorii bugetari someri era altceva.Mergi orin magazine si nu mai vezi „made in romania” mai pe nimic.Cum sa nu se duca banii afara,la altii,care stiu si vor sa munceasca ?Cred ca nici doape de sticla,suveniruri de tot felul si linguri nu mai suntem in stare sa facem in tara…Am vrut sa iau cuie scurte romanesti pt fixat sundrila dar nu aveau striatii bune asa ca tot straine am preferat…Nu vrem,nu stim,nu avem cu ce(utilaje,inteligenta).Romanii care tot voteaza cu mafia asa zis „social democrata”,cat cred ca o sa mai reziste gogoasa umflata a cheltuielilor insuportabile ale Statului ?Toti vreti „pile” ,locuri de munca la birou dar nu stiti bine nici romaneste(vezi admin din vestul tarii) si o limba de circulatie…Nu mai zic de altele !

  • Jean spune:

    Bravos dle și nu ai spus totul nemulțumirile oamenilor care gândesc ceva sunt mari nu știm ce tara construim ca suntem numai servanți in propria tara
    Prea putine nișe avem sa facem ceva pe contpropriu
    As întreba mai marii politicieni ai județului Arges
    unde este parcul industrial din Arges
    Pt Anghel Salinii s a sacrificat o coaliție de dreapta și iată ca acum distrugem total sectorul privat romanesc

  • Maryo spune:

    Domnule primar!…asfaltare și amenajarea str. întrarea Caliman – Geamăna cînd se realizează…de cînd nu ați mai trecut pe acolo?…arată jalnic….mai ceva ca în ani ’60…să vă luați o bîta la d-voastră sa nu va mănânce cîini și șerpii…nu de aici dar se apropie alegerile și e păcat să rămânem fără primar…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90