EcoMoto 930×122

centura

mioveni

Primarul Ion Georgescu vrea centură ocolitoare pentru oraşul Mioveni

Piteştiul beneficiază de o centură ocolitoare în regim de autostradă pe zona de sud şi mai visează la una, pe zona de vest. Un proiect similar are în vedere şi Primăria Mioveni.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Proiectul este cuprins în strategia de dezvoltare a oraşului pentru perioada 2014-2020. Valoarea estimată a acestuia este de circa 10 milioane de euro, posibilele surse de finanţare fiind, pe lângă bugetul local, şi bugetul naţional şi fondurile europene. Centura ar urma să asigure o creştere a mobilităţii mărfurilor şi persoanelor în zona Mioveni, mai ales ținând cont de exportul masiv realizat de uzina „Automobile Dacia”. Șoseaua va avea circa 7 km, pe structura drumului vechi DN 73 D Piteşti-Mioveni-Câmpulung Muscel.

În paralel vor fi reabilitate şi cele 8 podeţe transversale aflate în sectorul de drum. Perioada de construire prevăzută în proiect este de numai 2 ani, până în 2016.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3