930×122 CAPRA 5

ion georgescu

Primarul orașului Mioveni, apel către Poliția Română și Poliția Locală

Deși parcarea autovehiculelor de mare tonaj este interzisă pe Bulevardul Dacia din Mioveni, există totuși șoferi care se abat de la lege.

Citiți și: Ce facem când suntem depistați DrugTest fals pozitiv la volan?

Deseori, aceștia blochează cu bună știință carosabilul ori pun în pericol circulația, parcând neregulamentar.

Citiți și: Piteștenii nu țin cont de semne și parchează cum au chef! Noroc cu Poliția Locală

Astfel, primarul orașului, Ion Georgescu, face apel către agenții Poliției Române și ai Poliției Locale să fie mult mai autoritari și să ia măsuri împotriva acestor șoferi.

Strada NU ESTE PARCARE pentru dube și camioane!

Am atras atenția în mai multe rânduri asupra faptului că locurile de parcare, marcate corespunzător pe laturile Bulevardului Dacia sunt destinate exclusive turismelor, nu autovehiculelor de mare tonaj!

Excepție fac mașinile de marfă, care pot staționa o perioadă limitată de timp, pentru a realiza aprovizionarea, încărcarea/ descărcarea produselor.

Strada, trotuarele sau locurile de parcare publice și de reședință nu pot fi ocupate zile în șir de autovehicule pentru transport marfă, cele pentru transport persoane sau de camioane de mare tonaj! Aceste autoutilitare trebuie parcate fie în curtea societăților care le dețin, fie în alte spații special amenajate pentru ele, pe cheltuiala proprietarilor, nu să fie lăsate la voia întâmplării pe bulevard, unde produc un disconfort real cetățenilor și unde de cele mai multe ori reprezintă un pericol pentru circulația auto, blocând intersecții, treceri de pietoni, semne de circulație sau obturând vizibilitatea.

Cer reprezentanților Poliției Române și Poliției Locale să fie mai autoritari și să ia măsuri împotriva celor care fac abuz și blochează cu bună știință carosabilul ori pun în pericol circulația.”, a transmis în urmă cu puțin timp, pe Facebook, primarul orașului Mioveni.

gic.ro

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3