930 x122 grota rece

cununii

pendiuc_cupluri

Primarul Pendiuc a făcut asta de 246 de ori!

Mii de piteşteni au sărbătorit aseară în stradă trecerea dintre ani. Municipalitatea a organizat un Revelion deja tradiţional, în care „ingredientele” principale au fost focul de artificii, peste 500 de sticle cu şampanie împărţite celor din Piața Primăriei şi un spectacol cu trupa Talisman şi Sandra N. Nu au lipsit nici căsătoriile.

Citiți și: Argeș. Nenorocire în noaptea de Anul Nou! Le-a luat foc casa

După intrarea în noul an 2014, primarul Tudor Pendiuc a oficiat 20 de cununii civile în sala de şedinţe a Consiliului Local. Este deja al 14-lea an în care se întâmplă acest lucru la Primăria Piteşti, prima din ţară care a introdus, în noaptea de Revelion 1999-2000, oficierea de cununii civile la o asemenea ocazie.

În total, în cei 14 ani în nopțile de Revelion Pendiuc a oficiat 226 de cununii civile, printre cele mai multe din ţară.

Citiți și: Tensiune maximă în centrul Piteștiului. Poliția e acolo!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90