NOR CURIER 930X122

bmw

PRINS DE RADAR ÎN PRUNDU

Prins de radar în Prundu. Polițiștii Biroului Rutier Pitești au folosit și ieri radarul, în condițiile în care tot mai mulți șoferi circulă cu o viteză cu mult peste limita legală admisă în localitate, de 50 de kilometri pe oră.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

În urma acțiunii, un piteștean de 23 de ani a fost oprit de polițiști pe bulevardul Petrochimiștilor din cartierul Prundu. Autoturismul pe care îl conducea, un BMW, a fost înregistrat de aparatul radar cu o viteză de 109 kilometri pe oră, informează Biroul de Presă al Poliției Argeș.

Potrivit sursei citate, și pe strada Târgul din Vale un șofer, în vârstă de 25 de ani, din comuna argeșeană Bogați, a fost prins de polițiștii rutieri piteșteni conducând (un autoturism Dacia) cu viteză: 115 kilometri pe oră.

Citiți și: Atenție! Niciun șofer nu mai scapă de amendă!

Fiecare dintre cei doi șoferi a fost amendat cu 1.305 lei. De asemenea, ambilor le-au fost suspendate permisele de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90