New Profesional Consult 930 x 122

IJJ Argeș

Prinși de jandarmi la păcănele, fără certificat verde

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni punctuale, atât independent, cât și în colaborare cu Poliția, în cadrul cărora au acționat pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru această perioadă precum și prevenirea și combaterea altor fapte de natură contravențională sau penală.

Citiți și: Argeș: Un jandarm, eroul zilei! A salvat un bărbat de la moarte

În cursul zilei de vineri, 12 noiembrie, a.c., jandarmii argeșeni au depistat pe raza comunei Slobozia, mai multe persoane care se aflau în interiorul unei societăți comerciale cu domeniul de activitate jocuri de noroc, fără a deține un certificat verde valabil.

Citiți și: Viitorii ofițeri jandarmi, în practică la Jandarmeria Argeș

Conform IJJ Argeș, proprietarul societății comerciale a fost sancționat cu amendă în valoare de 2000 de lei pentru faptul că nu a luat măsurile legale de a verifica existența certificatului verde, dar și persoanele care au fost depistate în interior.

De asemenea, în cursul zilei de duminică, 14 noiembrie, a.c., jandarmii argeșeni au depistat, în urma verificărilor efectuate la o societate comercială din municipiul Pitești, mai multe abateri. Aceștia au aplicat societății comerciale două sancțiuni contravenționale în valoare de 5000 de lei pentru faptul că funcționa cu barul deschis și pentru că fumatul în incinta localului era permis.

„În ultimele 72 de ore au fost constatate mai multe abateri de la prevederile Legii 55/2020, dar și de la alte acte normative, pentru care au fost aplicate un număr de 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 26.200 lei.

Atragem atenția că acest gen de acțiuni se vor desfășura în perioada următoare în toate localitățile județului, atât independent cât și în cooperare cu alte structuri”, transmite IJJ Argeș.

555×222  MAIA

Comentarii

Un comentariu

570 X 90 CAPRA 3