930×122 CAPRA 5

profi

Produs ”cu factori de risc”, retras din Profi

Un magazin Profi din Arad retrage de la comercializare un produs, în urma sesizării primite din partea unei cliente. Este vorba despre produsul Latte Carso Mascarpone, potrivit Glasul Aradului.

Citiți și: Tranzacție de 1,3 miliarde de € pe piața de retail

Această măsură a fost luată din cauza faptului că produsul prezintă „factori de risc“.

„Profi acordă prioritate siguranței alimentare, motiv pentru care vă informăm că am inițiat retragerea de la comercializare și rechemarea de la client a articolului: Latte Carso Mascarpone 250 g. Lot: 0523 TDV 22/05/2023, ca urmare a unor factori de risc.

Citiți și: Schimbare uriașă în toate magazinele Profi!

Se recomandă persoanelor care dețin produse din lotul descris, achiziționate în perioada 31.03.2023 – 02.04.2023, să nu le consume, ci să le distrugă sau să le returneze la magazin împreună cu bonul fiscal, urmând să primească în schimb contravaloarea lor.”, transmite magazinul, potrivit sursei citate mai sus.

Clienta care a sesizat neregula și-a împărtășit nemulțumirea și pe Facebook.

Doar produse de calitate superioară! Mascarpone e senzație, mănânci azi și mori ieri!”, a scris femeia pe Facebook în dreptul unor fotografii cu produsul cumpărat.

Sursă foto 2: Facebook Lipova Orasul Meu

Sursă foto principal: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90