EcoMoto 930×122

cristina atanasescu

Profesoară de la Colegiul „Brătianu”, proiect pentru tineri în Atena

Cristina Atanasescu, cadru didactic Colegiul Național „Ion C. Brătianu” din Pitești, se află în aceste zile în Atena, Grecia.

Citiți și: Se schimbă tot! Permis de conducere de la 17 ani în România

Este în țara elenă în calitate de lucrător de tineret al Asociației Imago Mundi, asociație care este implicată într-un nou proiect Erasmus+, acțiunea Europe Youths Together.

Citiți și: Admitere la liceu fără examen

Alături de Cristina Atanasescu este și Constantin Dedu, președintele Imago Mundi.

Activitatea din Atena își propune dezvoltarea competențelor digitale ale tinerilor și implicarea lor ca cetățeni activi în viața comunităților.

„EDCyber este un proiect coordonat de Action Synergy SA (Grecia), iar Asociația Imago Mundi este partener alături de Callystoarts Associazione Culturale (Italia), Crossing Borders (Danemarca), Ayuntamiento de Almoradí (Spania) și Volonteurope (Belgia)”, ne transmit reprezentanții proiectului.

Foto principal: Facebook

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90