930 x122 grota rece

centura

PROIECT: CENTURĂ OCOLITOARE PENTRU MIOVENI

Primăria Mioveni a finalizat strategia de dezvoltare a orașului pentru perioada 2014-2020, fiind definitivată şi lista de proiecte strategice. Printre cele mai importante se numără construirea unei centuri ocolitoare, pe structura vechiului drum DN 73D Piteşti-Mioveni-Câmpulung Muscel.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Centura ar urma să aibă o lungime de 6, 8 km. Ar fi reabilitate cu această ocazie şi opt podeţe transversale pe sectorul de drum menţionat.

Valoarea estimată a investiţiei se ridică la aproape 9.300.000 de euro, sursele de finanţare avute în vedere de Primăria Mioveni fiind banii europeni, bugetul naţional şi bugetul local. De la data începerii lor (rămâne de văzut când vor începe), lucrările ar trebui să dureze doi ani. De-a lungul drumului DN 73D au fost făcute până acum doar şanţurile de scurgere a apelor pluviale.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

De opt ani încoace Piteștiul are centură ocolitoare.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90