Donaris 930 x 122

bratianu

VA FI CONSTRUIT UN AL TREILEA PASAJ PIETONAL SUBTERAN

Primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, a anunţat astăzi că pentru anul în curs se are în vedere realizarea unui proiect inedit şi care va schimba faţa intersecţiei străzii Calea Bucureşti cu bulevardul I.C. Brătianu.

Citiți și: „Generalul” Tudosoiu, luat la „rost” de un elev de la „Brătianu”/ „Ce este un inspector?”

Este vorba de construirea unui al treilea pasaj pietonal subteran pe sub bulevardul I.C. Brătianu. Primele două sunt cele din zonele Magnolia şi Griviţei, iar al treilea va fi amenajat în zona capătului dinspre centru al Căii Bucureşti.

Trecerile de pietoni de la suprafaţă vor fi desfiinţate, este posibil ca la suprafaţă să apară un sens giratoriu, iar în subteran să fie construit pasajul pietonal, care, spre deosebire de primele două, va avea 4 guri de ieşire-intrare: în zona în care se construieşte acum centrul de afaceri al lui Gheorghe Badea, în zona liceului „Armand Călinescu”, la Casa Corpului Didactic şi una spre cinematograful „Bucureşti”.

Citiți și: O tânără de 25 de ani versus 2 polițiști locali. Cine a câștigat

Pentru zona aceluiași cinematograf există proiect şi pentru o parcare subterană, mai ales că aici va fi amenajat un centru cultural multifuncţional care va găzdui şi Filarmonica Piteşti.

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • Cristim spune:

    Bani aruncati in vant! Stiti ce e in pamant acolo ? Apa, canal, gaze, termoficare … o sa coste enorm pasajul! Plus ca sunt extrem de aproape cladiri mari … utopie !

  • vocea strazii spune:

    gata avem prea multi bani si numai avem ce face cu ei?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90