EcoMoto 930×122

SwimForYou by Karina Ungureanu

Proiecte inedite la Swim For You by Karina Ungureanu

Proiecte inedite la Swim For You by Karina Ungureanu

Citiți și: SwimForYou by Karina Ungureanu dă startul înscrierilor! Cursuri de inițiere înot, perfecționare sau performanță

Se anunță proiecte în favoarea copiilor la Swim For You by Karina Ungureanu.

Este vorba despre:

1. În fiecare zi de marți, de la ora 15, Swim For You by Karina Ungureanu organizează cursuri gratuite de înot pentru copiii cu dizabilități.

Pentru a participa este nevoie doar de programare telefonică: 0738 193 528.

 

2. De asemenea, se fac înscrieri în grupele de inițiere și preselecție pentru grupa de performanță.

Mai multe detalii pot fi obținute la telefon: 0738 193 528.

3. Tabăra de vară la mare, în perioada 21.08-25.08 2023. Va avea loc în Năvodari, pensiunea Siera.

„Vom dispune de toate locurile pensiunii doar pentru noi, activitățile vor fi diferite în fiecare zi, urmărim să lucrăm pe dezvoltare personală, condiție fizică și multe activități de socializare prin care să legăm prietenii.

În prima parte a zilei activitățile vor fi pe plajă, urmând ca în a doua parte a zilei să facem activități la piscina pe care o avem la pensiune.

Anul acesta ușile autocarului pentru tabără sunt deschise și pentru copiii care nu sunt înscriși la înot”, transmite Karina Ungureanu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90