Eurial 930 x 122

inspector

Promovare în linia de foc: Colonelul Berevoescu, inspector-șef la ISU Argeș

Promovare în linia de foc: Colonelul Berevoescu, inspector-șef la ISU Argeș

Citiți și: Alertă! Incendiu într-o gospodărie din Argeș

Începând din data de 07 mai, colonelul Berevoescu Nicolae-Alin a fost numit în funcția de inspector-șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș.

Funcția amintită a fost ocupată în urma promovării concursului organizat în acest sens.

Citiți și: Tragedie imensă! A murit

Promovare în linia de foc: Colonelul Berevoescu, inspector-șef la ISU Argeș

În parcursul carierei, colonelul Berevoescu a demonstrat că profesia de pompier este o vocație.

Acesta a privit activitatea unui salvator din mai multe perspective, iar misiunile pe care le-a desfășurat au format un bun profesionist.

Din 2018, a promovat concursul de ocupare a funcției de prim-adjunct al inspectorului șef în cadrul comenzii unității.

,,Și-a început cariera în Arma Pompieri în anul 2000, când a fost admis în cadrul Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza„ – Facultatea de Pompieri, iar la 5 ani după aceea a primit repartiție la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Țara Bârsei„ al județului Brașov.

A fost comandantul Detașamentului 1 de Pompieri Brașov din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Țara Bârsei„ al județului Brașov, funcție ocupată până în anul 2009, când s-a mutat la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Puică Nicolae„ al județului Argeș.

Aici și-a desfășurat activitatea în cadrul Structurii de Securitate, apoi comandant la Secția de Pompieri Costești în anul 2010, iar în anul 2017 a fost împuternicit Șeful Centrului Operațional Județean și ulterior, în următorul an, a promovat concursul de ocupare a funcției de prim-adjunct al inspectorului șef în cadrul comenzii unității.

Totodată perfecționarea profesională a fost dobândită și prin absolvirea cursurilor pentru „Comandant Operaţiuni de Salvare – Director de Salvări Medicale”, „Managementul Situațiilor de Urgență”, dar și a masterului în „Hidrodinamica şi gazodinamica maşinilor şi instalaţiilor” de la Universitatea Politehnică Bucureşti – Facultatea de Inginerie Mecanică şi Mecatronică.”, potrivit ISU Argeș.

Foto articol: ISU Argeș

555 X 222 CAPRA
570 X 90 CAPRA 3