EcoMoto 930×122

inspector

Promovare în linia de foc: Colonelul Berevoescu, inspector-șef la ISU Argeș

Promovare în linia de foc: Colonelul Berevoescu, inspector-șef la ISU Argeș

Citiți și: Acesta este puștiul care a băgat în mormânt un preot din Argeș!

Începând din data de 07 mai, colonelul Berevoescu Nicolae-Alin a fost numit în funcția de inspector-șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș.

Funcția amintită a fost ocupată în urma promovării concursului organizat în acest sens.

Citiți și: Zi neagră pe drumurile din Argeș. Acum, încă un accident!

Promovare în linia de foc: Colonelul Berevoescu, inspector-șef la ISU Argeș

În parcursul carierei, colonelul Berevoescu a demonstrat că profesia de pompier este o vocație.

Acesta a privit activitatea unui salvator din mai multe perspective, iar misiunile pe care le-a desfășurat au format un bun profesionist.

Din 2018, a promovat concursul de ocupare a funcției de prim-adjunct al inspectorului șef în cadrul comenzii unității.

,,Și-a început cariera în Arma Pompieri în anul 2000, când a fost admis în cadrul Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza„ – Facultatea de Pompieri, iar la 5 ani după aceea a primit repartiție la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Țara Bârsei„ al județului Brașov.

A fost comandantul Detașamentului 1 de Pompieri Brașov din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Țara Bârsei„ al județului Brașov, funcție ocupată până în anul 2009, când s-a mutat la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Puică Nicolae„ al județului Argeș.

Aici și-a desfășurat activitatea în cadrul Structurii de Securitate, apoi comandant la Secția de Pompieri Costești în anul 2010, iar în anul 2017 a fost împuternicit Șeful Centrului Operațional Județean și ulterior, în următorul an, a promovat concursul de ocupare a funcției de prim-adjunct al inspectorului șef în cadrul comenzii unității.

Totodată perfecționarea profesională a fost dobândită și prin absolvirea cursurilor pentru „Comandant Operaţiuni de Salvare – Director de Salvări Medicale”, „Managementul Situațiilor de Urgență”, dar și a masterului în „Hidrodinamica şi gazodinamica maşinilor şi instalaţiilor” de la Universitatea Politehnică Bucureşti – Facultatea de Inginerie Mecanică şi Mecatronică.”, potrivit ISU Argeș.

Foto articol: ISU Argeș

555×222 grota rece

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3