NOR CURIER 930X122

elevi

Propuneri pentru şcoli: mediile, încheiate cu minimul de note. Ce se întâmplă cu tezele

Mediile se vor putea încheia și anul acesta cu doar două note la fiecare disciplină, indiferent de numărul de ore.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Mediile se vor putea încheia, în semestrul I al anului școlar în curs, și cu două note, indiferent de numărul de ore pe săptămână al materiilor, a anunțat secretarul de stat Sorin Ion, citat de Edupedu.ro.

„Dacă vorbim din punct de vedere didactic, una din solicitările Consiliului Național al Elevilor, de exemplu, este să reintroducem măsura de anul trecut cu două note la fiecare disciplină (încheierea situației școlare/ materie/ semestru), indiferent de numărul de ore pe săptămână, soluție pe care o agreăm și o vom implementa.

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

În privința renunțării la teze, o vom face doar în situația în care nu avem încotro, opțiunea noastră în acest moment este să lăsăm tezele, dar vă amintesc că acestea pot fi date și în ultimele săptămâni înainte de vacanța de iarnă, până în 20 decembrie, iar la revenirea la școală în celelalte două săptămâni de după vacanța de iarnă să aibă loc încheierea situațiilor școlare. Prin regulamentele școlare, tezele trebuie să fie trecute în catalog cu două săptămâni înainte, în condițiile actuale ale regulamentului școlar, prin urmare perioada cea mai recomandată pentru teze, în cazul revenirii la școală, este a doua jumătate a lunii decembrie”, a spus secretarul de stat.

Mai multe detalii, AICI

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3