SMART KIDS 930X122

jocuri de noroc

Prostituatele și sălile de jocuri, “clienții” preferați ai polițiștilor

Prostituatele și sălile de jocuri, “clienții” preferați ai polițiștilor

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

În ziua de 07 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au acționat, în zona de competență, pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale ce aduc atingere vieții, sănătății și integrității corporale, a patrimoniului public și privat.

Prostituatele și cerșetorii din Pitești au fost luați in vizor de polițiștii de la Proximitate. Oamenii legii au decis ca în weekendul ce tocmai a trecut sa îi sancționeze pe cei ce apelează la mila semenilor, dar și pe femeile care câștigă bani practicând cea mai veche meserie. Au fost aplicate în total 27 de sancțiuni contravenționale în valoare de 3.390 lei. De asemenea au avut loc verificări și în sălile de jocuri de noroc din municipiu.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

„S-a acționat și pentru depistarea cerșetorilor din apropierea lăcașelor de cult precum și din zona centrală a municipiului Pitești și a persoanelor care practică prostituția stradală, ocazie cu care s-au aplicat 16 sancțiuni contravenționale, conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială, în valoare de 3.100 lei și 11 sancțiuni contravenționale, conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, în valoare de 290 lei. Au fost legitimate 51 de persoane și au fost verificate 12 autovehicule.

Acțiuni de prevenire a furturilor din locuințe

Polițiștii de proximitate au desfășurat și activități informativ-preventive, în cadrul mai multor asociații de proprietari din zona de competență, pentru prevenirea furturilor din locuințe.

Oamenii au fost sfătuiți să nu permită accesul în locuință persoanelor necunoscute sau a celor care pretind că sunt reprezentanții diferitelor companii furnizoare de servicii, fiind totodată distribuite materiale informative.

Jocurile de noroc, în atenția polițiștilor

De asemenea polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au desfășurat o acțiune privind prevenirea și combaterea faptelor antisociale în zona sălilor de jocuri de noroc, cât și privind paza obiectivelor, bunurilor și valorilor.

Dispozitivul de siguranță publică și patrulare a legitimat 73 de persoane, a verificat 9 autoturisme, 4 cazinouri și doi agenți de pază. În urma celor constatate, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2865 de lei, dintre care 9 sancțiuni, în valoare de 2.465 de lei, conform O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, 7 sancțiuni, în valoare de 400 de lei, conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială și trei sancțiuni, conform Legii 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.”, transmite IPJ Argeș, într-un comunicat de presă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Daniel Pop spune:

    Incearac si ele sa faca un ban, sa poata supravietui,:)

  • Syncopat spune:

    Wow, ce actiune au facut domnii politisti! O data pe an, urmeaza alta in aucust 2023. Parca oamenii astia cu ordine si disciplina nu merg si ei pe aceleasi strazi ca si noi… Fara a lua in calcul alte zone din oras, numai pe Strada Mare sunt zilnic intre 5 si 15 oameni care cersesc, plus acele grupuri faimoase de oameni fara adapost foarte galagioase si agresive. Dar ce zic eu de politisti, probabil ca si angajatii primariei ajung la serviciu cu elicopterul direct pe acoperis, de nu vede niciunul…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3