930×122 CAPRA 5

proiect

ACUM MUSTEȘTE DE GUNOAIE. CE FACEM CU TEATRUL DE VARĂ DIN PITEŞTI?

Consiliul Judeţean Argeş a câştigat în instanţă vechiul Teatru de Vară din centrul Piteştiului, după un proces care a durat ani de zile.

Citiți și: Se schimbă tot! Permis de conducere de la 17 ani în România

Acum se pune problema ce anume s-ar putea face cu acest obiectiv care altădată era un punct de atracţie pentru piteşteni şi nu numai. Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean, a lansat astăzi o provocare pentru argeşeni. „Vrem să găsim o soluţie pentru Teatrul de Vară. Aşteptăm idei şi de la mass-media, dar şi de la argeşeni. Vom vedea care este cel mai bun proiect şi îl vom aplica.”, a spus Tecău.

Iniţial, în zona respectivă era proiectat un centru cultural multifuncţional, care să găzduiască şi Centrul de Promovare şi Conservare a Tradiţiilor Populare, dar acesta a fost abandonat din cauza procesului şi a lipsei finanţării. Deocamdată, spaţiul este folosit pe post de… „groapă de gunoi”.

Citiți și: Actele care se schimbă în România. Anunț important pentru toți românii

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90