Donaris 930 x 122

Cumpără Românește

PSD a lansat campania ”Cumpără Românește!”

PSD a lansat campania ”Cumpără Românește!”

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Comunicat de presă – PSD Argeș

Niciun alt partid nu a făcut și nici nu va face mai mult decât PSD pentru economia națională și pentru populație, transmite PSD Argeș.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

PSD propune acum tuturor un nou program de anvergură. Programul se numește: “Cumpără românește!”.

”Să susținem astfel locurile de muncă și economia națională. Totodată și producătorii locali, astfel încât să contribuim, în ultimă instanță, la propria noastră bunăstare.

“Cumpără românește!” nu este doar un slogan!

Ci o veritabilă structură de rezistență a tuturor programelor economice pe care PSD le are în vedere în actuala guvernare.

Să cumperi românește este în fapt un autentic gest de PATRIOTISM ECONOMIC!

Înseamnă să susții firmele românești și angajații lor, să determine crearea de locuri de muncă și implicit mai multă prosperitate nu doar personală, ci și pentru comunități.

Este momentul să demonstrăm că suntem pe deplin conștienți de valoarea muncii românilor.

Iar cel mai simplu, dar și cel mai eficient mod de a aprecia efortul, talentul, valoarea și originalitatea este să transformăm un îndemn, CUMPĂRĂ ROMÂNEȘTE, într-o stare de spirit la nivel național!”, transmite PSD Argeș.

PSD a lansat campania ”Cumpără Românește!”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90