930×122 CAPRA 5

ape

PSD NUMEȘTE ŞEFI NOI LA APE ŞI LA CADASTRU. VEZI PE CE INSTITUȚII VA PUNE MÂNA UNPR!

Administraţia Bazinală de Apă Argeş Vedea (ABAAV) şi Oficiul Judeţean pentru Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Argeş vor avea şefi noi.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Astfel, directorul de la combinatul Oltchim (fost director şi la Divizia Petrochimică Bradu), Marius Pârvu, urmează să fie numit director executiv al ABAAV, în locul actualui şef Ion Mutu, care va fi „retrogradat” în funcţia de director tehnic. În ceea ce priveşte OCPI, director va fi Dănuţ Pintea, care are în prezent o firmă de cadastru şi este inginer de profil. Cele două propuneri au fost aprobate de Biroul Permanent al PSD Argeş, în condiţiile în care cei doi nominalizaţi sunt membri ai acestui partid.

Pe adresa PSD Argeş a sosit de la Bucureşti şi o listă cu instituţiile guvernamentale din județ care ar urma să fie conduse de reprezentanți ai UNPR. Este vorba de patru posturi de director la Vamă, Direcţia Agricolă, Direcţia pentru Sport şi Tineret şi Autoritatea Rutieră Română.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90