SMART KIDS 930X122

prefect

PSD SAU PNL? CE VA ALEGE PREFECTUL SOARE?

Cristian Soare, prefectul judeţului Argeş, a făcut astăzi, în conferinţa de presă a instituţiei pe care o conduce, o serie de precizări cu privire la viitorul său, în contextul în care PNL a ieşit de la guvernare, iar PSD caută noi aliaţi pentru a forma Guvernul.

Citiți și: „Investim pentru siguranța traficului rutier din Argeș”

Pe fondul ieşirii de la guvernare a PNL, partid care l-a susţinut pentru funcţia de prefect, Soare a spus că se aşteaptă ca noul Guvern care se va forma în curând să îl înlocuiască de la conducerea Instituţiei Prefectului.

De asemenea, Cristian Soare a anunţat că va reveni în PNL. „Mă aştept să fiu schimbat, este normal. Dar trebuie să se înţeleagă că nu îmi pot da demisia din funcţie: sunt funcţionar public, iar dacă mi-aş da demisia aş pierde şi postul pe care îl am la Inspectoratul Teritorial de Muncă, acela de şef al Serviciului Securitate în Muncă. Când nu voi mai fi prefect, categoric mă întorc în PNL. Voi aştepta, însă, decizia Guvernului în ceea ce mă priveşte”, a declarat Soare.

Citiți și: „Avem obligația să facem tot ce este posibil pentru sănătatea copiilor!”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90