Donaris 930 x 122

carrefour

PUBLITRANS, SCHIMBĂRI MAJORE. ADIO METRO ȘI CARREFOUR!

Publitrans, schimbări majore. Adio Metro și Carrefour!

Citiți și: Alertă alimentară la Auchan, Kaufland, Carrefour! Nu consumați acest produs

„Deoarece începând din data de 01.09.2017 se reorganizează activitatea de transport public local în municipiul Piteşti ca urmare a aplicării prevederilor legale în vigoare, în programul de circulaţie al autobuzelor vor apărea câteva modificări.”, anunță Publitrans, societatea de transport public de călători a municipalității piteștene.

– se suspendă circulaţia autobuzelor pe linia Centru – Metro – Carrefour

Citiți și: Urgență în Pitești: I-a venit rău în stația de autobuz Publitrans, lângă John!

– linia 2 are ca puncte de încărcare/descărcare staţiile amenajate la limita administrativ-teritorială cu comuna Bascov, respectiv la 100 de metri de actuala staţie BAT (amănunte, AICI)

– se suspendă circulaţia autobuzelor pe liniile de service. „Pentru a asigura transportul în zonă, s-a introdus linia 1B, cu plecare din noua staţie de autobuz amenajată în apropierea podului care traversează râul Doamnei şi care funcţionează în intervalul orar 6 – 23:15. Traseul este Vivo Mall (zona Podul Viilor) – Ramada – Bariera CFR – I.C. Brătianu – Muzeul Judeţean – Agenţia de Mediu – Rectorat – Biserica Evanghelică – Bazinul Olimpic – Vivo Mall.”, mai precizează Publitrans. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570 X 90 CAPRA 3