930×122 CAPRA 5

carrefour

PUBLITRANS, SCHIMBĂRI MAJORE. ADIO METRO ȘI CARREFOUR!

Publitrans, schimbări majore. Adio Metro și Carrefour!

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

„Deoarece începând din data de 01.09.2017 se reorganizează activitatea de transport public local în municipiul Piteşti ca urmare a aplicării prevederilor legale în vigoare, în programul de circulaţie al autobuzelor vor apărea câteva modificări.”, anunță Publitrans, societatea de transport public de călători a municipalității piteștene.

– se suspendă circulaţia autobuzelor pe linia Centru – Metro – Carrefour

Citiți și: Alertă alimentară! Dezastru la Lidl, Penny și Metro: pui contaminat!

– linia 2 are ca puncte de încărcare/descărcare staţiile amenajate la limita administrativ-teritorială cu comuna Bascov, respectiv la 100 de metri de actuala staţie BAT (amănunte, AICI)

– se suspendă circulaţia autobuzelor pe liniile de service. „Pentru a asigura transportul în zonă, s-a introdus linia 1B, cu plecare din noua staţie de autobuz amenajată în apropierea podului care traversează râul Doamnei şi care funcţionează în intervalul orar 6 – 23:15. Traseul este Vivo Mall (zona Podul Viilor) – Ramada – Bariera CFR – I.C. Brătianu – Muzeul Judeţean – Agenţia de Mediu – Rectorat – Biserica Evanghelică – Bazinul Olimpic – Vivo Mall.”, mai precizează Publitrans. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90