930×122 CAPRA 5

registrul auto

RAR a anunțat ACUM!

RAR a anunțat ACUM!

Citiți și: Aceste mașini NU mai pot circula fără reparații costisitoare: Mesajul de la RAR

Registrul Auto Român (RAR) informează clienții că redobândirea certificatului de înmatriculare, în cazul în care acesta a fost reținut la controlul în trafic, precum și obținerea duplicatului sau înlocuirea cărții de identitate a vehiculului (CIV), se pot efectua doar pe baza unei programări prealabile.

Pentru a obține o programare, clienții trebuie să acceseze site-ul oficial al RAR, www.rarom.ro, la secțiunea Programări.

Citiți și: RAR, anunț deosebit de important pentru deținătorii de vehicule. Document obligatoriu

Sau să sune la call-center-ul RAR la numărul 021/9672.

Este important de reținut că prezentarea la reprezentanțele RAR fără o programare validă nu va fi permisă.

Această măsură este implementată pentru a reduce timpii de așteptare și a eficientiza procesul de preluare a vehiculelor de către inginerii RAR.

RAR a anunțat ACUM!

În plus, RAR a suplimentat numărul de locuri disponibile pentru programări.

Astfel se va asigura un interval de așteptare cât mai scurt pentru clienți.

Iată mesajul transmis cu puțin timp în urmă:

,,Stimați clienți,

Vă reamintim că redobandirea certificatului de înmatriculare (dacă acesta a fost reținut la control în trafic), duplicatul și înlocuirea cărtii de identitate a vehiculului (CIV) se pot face la RAR doar cu programare prealabilă.

Prin urmare, nu vă puteți prezenta la reprezentanțele RAR fără ca înainte să intrați pe site-ul www.rarom.ro la secțiunea Programări sau să sunați la numărul de call-center 021/9672 și să obțineți un număr de programare.

Măsura mai sus menționată este menită să reducă timpii de așteptare de la intrarea în curtea reprezentanțelor RAR până la preluarea vehiculelor de inginerii de pe linie.

RAR vine în întâmpinarea clienților prin suplimentarea numărului de locuri disponibile în vederea programărilor, astfel încât intervalul de așteptare să fie cât mai scurt”.

Puteți adăuga comentarii la acest articol, AICI.

Foto: Descriptiv

Kaia 555×222
570 X 90 POSADA 3