930X122 MAIA

călinești

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE ÎN CAZUL FETIȚEI ÎNECATĂ ÎN PISCINĂ

Polițiștii au decis să dechidă dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul fetiței în vârstă de 3 ani care a murit aseară la Spitalul Județean de Urgență din Pitești după ce s-a înecat în piscina din curtea casei în care locuia cu familia sa, în satul Udeni-Zăvoi din comuna argeșeană Călinești.

Citiți și: Șoferi, mare atenție! Pe aceste drumuri sunt probleme serioase!

Inițial, vă amintim, Biroul de presă al Poliției Argeș informa că a fost deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

Dosarul pentru ucidere din culpă a fost deschis in rem (pentru faptă), nu împotriva unei anumite persoane. Este necesară deschiderea unui dosar penal pentru omor din culpă pentru a fi făcute cercetări extinse. După audierea rudelor și desfășurarea tuturor cercetărilor, anchetatorii vor stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc tragicul eveniment.

Citiți și: „Cuplu” de „infarct” în trafic! El și ea, ambii de 19 ani, au pus Poliția pe jar

Fetița s-a înecat după ce ar fi fost lăsată nesupravegheată, pentru câteva momente, de mama sa. Acasă, alături de cele două, se mai afla și verișorul fetiței. Mai multe amănunte, AICI. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3