930 x122 grota rece

coalitie

Răsturnare de situație! Veste cruntă pentru salariați

Discuțiile dintre liderii partidelor aflate la guvernare s-au blocat pe subiectul majorării salariului minim la 3.000 de lei de la 1 ianuarie 2023, din cauza că s-a revenit la calculele potrivit cărora salariul de referință să rămână la 2.784 de lei, anunță digi24.ro, citând surse din coaliție.

Citiți și: Cresc prețurile! Produsul care se scumpește de la 1 aprilie

Este posibil ca la această sumă să se adauge cei 200 de lei care ar urma să se acorde voluntar de către angajator și care să fie neimpozabili. Miercuri va avea loc o discuție pe această temă cu partenerii sociali.

În prezent, salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată este stabilit la 2.550 lei lunar pentru anul 2022.

Citiți și: Pensie mai mare de la 1 ianuarie!

AICI, mai multe informații.

Foto: Arhivă/ Descripitv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • . spune:

    Doar Liviu Dragnea majora salariile pe bune. Știm bine ce i s-a facut pentru asta.

  • Doru Depeteanu spune:

    Asa se întâmplă când cei ce conduc țara slujesc interese străine. Am hulit, am ucis, am nesocotit pe aceia care au ridicat țară din Evul Mediu uitând cu desăvârșire câte sacrificii am făcut atunci. Ne-am înecat ca și cățelul, la mal!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90