EcoMoto 930×122

război în ucraina

Războiul de lângă noi: Cât poate dura?

Un înalt oficial român a declarat, luni seara, cât ar putea dura războiul Rusia-Ucraina.

Citiți și: Cum a cumpărat un copil de 11 ani veste antiglonț pentru Gărzile Civile din Ucraina

Acesta a precizat că ar putea fi de durată „medie sau lungă” și că ar trebui să ne pregătim de acest lucru în condițiile în care, „dacă statele reușesc să ajute în continuare, sunt șanse reale ca Ucraina să reziste”.

„Este greu de preconizat cât va dura conflictul. Totul depinde de cât rezistă Kiev-ul. Dacă statele reușesc să ajute în continuare, sunt șanse reale să reziste”, a declarat sursa citată, potrivit Digi24.

Oficialul român vorbește despre o durată pe termen mediu a războiului din Ucraina, fiind vorba despre câteva luni, însă dacă s-ar ajunge la scenariul în care să dureze o perioadă lungă, el ar putea dura chiar doi-trei ani.

„Trebuie să ne pregătim pentru o perioada medie sau lungă în cazul acestui război. Mediu înseamnă câteva luni; lung – doi-trei ani”, a mai spus oficialul.

Acesta vorbește și despre negocierile de pace care au avut loc în cursul zilei de luni, în Belarus.

„Ceea ce a făcut Rusia prin așa-zisa negociere a reprezentat, de fapt, o «cumpărare de timp », în încercarea de a se replia după ce planul de a lua rapid Kiev-ul a căzut”.

Vă reamintim că, prima rundă a negocierilor dintre Rusia și Ucraina s-a încheiat fără niciun rezultat. Următoarea rundă de negocieri va avea loc la granița Belarus-Polonia.

Sursă foto: News Bv

Sursă: Digi24

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Ionescu spune:

    Bă epitești, de ce nu-mi dați comentariul? Vă e frică de Putin? Suka bâliat Putin pederast!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3