EcoMoto 930×122

razboi

Rusia şi Ucraina, la negociere. Soluţie de încetare a războiului

Următoarele 24 de ore sunt cruciale cu privire la escaladarea situaţiei din Ucraina. La această oră, o întâlnire a „eşalonului 2” rus şi ucrainean are loc în Belarus. Se poartă discuţii pentru o soluţie de încetare a războiului.

Citiți și: Statul român înființează o companie feroviară!

Delegația Ucrainei include mai mulți oficiali de rang înalt, dar nu și pe președintele Volodymyr Zelensky. Țara a cerut „încetarea imediată a focului și retragerea trupelor ruse” înaintea întâlnirii.

De la distanţă, Zelensky s-a adresat soldaţilor ruşi să lase armele şi să plece de pe teritoriul Ucrainei. De asemenea, liderul de la Kyiv solicită admiterea de urgenţă a Ucrainei în Uniunea Europeană.

Citiți și: Ministerul Apărării, în alertă maximă! Mină marină de război, aproape de Eforie!

În paralel, armata rusă introduce noi forţe în teritoriul ucrainean, iar civilii ucrainieni continuă să părăsescă ţara, mulţi dintre ei refugiindu-se temporar în România – semn că niciuna dintre părţi nu crede în puterea unei negocieri la masă care să ducă la încetarea războiului.

Ştire în curs de actualizare

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90