930 x122 grota rece

razboi

A început războiul cu Ucraina. Rusia a invadat!

În această dimineață, Vladimir Putin a anunţat o operațiune militară în Ucraina.

Citiți și: Statul român înființează o companie feroviară!

Operațiunea militară a Rusiei este una complexă, cu atacuri de artilerie, aeriene și de pe mare.

Rusia vizează infrastructura militară a Ucrainei, apărarea aeriană şi forţele aeriene cu arme de înaltă precizie şi nu atacă oraşele ucrainene, potrivit Agerpres care citează agenţia rusă de presă RIA.

Citiți și: Ministerul Apărării, în alertă maximă! Mină marină de război, aproape de Eforie!

La scurt timp de la declarația lui Putin, focuri de armă și explozii s-au auzit în mai multe orașe ale țării.

Potrivit aceleași surse care citează Reuters, Kievul a declarat că Moscova a lansat un atac la scară largă asupra Ucrainei, centrele de comandă militară din mai multe oraşe fiind lovite de rachete.

Preşedintele Ucrainei decretează legea marţială pe întreg teritoriul ţării.

De asemenea, Ministerul de Interne ucrainean spune că la nivel național ar fi sute de răniți în urma atacurilor, potrivit CNN.

Mai multe țări printre care SUA, Germania, Franța și România au condamnat public acțiunea militară inițiată de Vladimir Putin, iar UE avertizează că va trage la răspundere Kremlinul pentru acest atac nejustificat.

Sursă foto principal: Antena3

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • pxjs spune:

    moarte dictatorului de la kremlin

  • Dana spune:

    Cântec și voie bună în față la primărie ! Chiar nu este momentul sa petrecem , țara vecină este in război, noi ar trebui sa fim măcar sufletește alături de ei ! Încheiați petrecerea! Nu este momentul sa ne bucuram!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90