EcoMoto 930×122

Rusia-Ucraina

Rusia a cumpărat 45.000 de saci pentru cadavre

Serviciile secrete din Ucraina declară că Federația Rusă a cumpărat 45.000 de saci pentru cadavre.

Citiți și: Un nou eșec al discuțiilor de pace dintre Ucraina și Rusia

De asemenea, acestea anunță că tensiunile din regiunea Donbas cresc într-un ritm accelerat, iar tot mai multe trupe au fost concentrate la granița de est dintre Ucraina și Rusia.

Din cauza situației de la granița ruso Ucraineană, Consiliul Național pentru Securitate și Apărare a votat instituirea Stării de Urgență pe întreg teritoriul Ucrainei și începerea recrutării rezerviștilor, conform Digi24.

Citiți și: A început războiul cu Ucraina. Rusia a invadat!

„Vedem mișcări masive de trupe ale Federației Ruse pe lungimea întregii linii de frontieră. Prezența militară rusă este în creștere, nu există semne privind retragerea forțelor militare, după așa numitele exerciții”, a declarat șeful Serviciului de Securitate din Harkov, Roman Dudin, conform presei de la Kiev.

De asemenea, tot acesta a declarat că Rusia a cumpărat 45.000 de saci pentru cadavre:

„Cu toate acestea, eu cred că, în conformitate cu tradițiile antice rusești, ei vor îngropa cadavrele chiar în mijlocul câmpului, sau în acele morminte fără nume”.

Reamintim că, președintele american a avertizat că la granițele Ucrainei sunt concentrați nu mai puțin de 150.000 de militari ruși și că toate semnele arată că Federația Rusă se pregătește pentru o invazie.

Foto descriptiv: Digi24

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90