Donaris 930 x 122

Rusia-Ucraina

Rusia e gata de război! Grăbește pregătirile pentru atac

Rusia pare să grăbească pregătirile pentru o posibilă invazie.

Citiți și: Un nou eșec al discuțiilor de pace dintre Ucraina și Rusia

Autoritățile de la Moscova au trimis la granița cu Ucraina rezerve de sânge și alte materiale medicale, potrivit Reuters.

Oficialii americani care au acceptat să vorbească sub protecţia anonimatului spun că astfel de indicatori concreți, cum ar fi rezervele de sânge, sunt esențiali pentru a determina dacă Moscova este pregătită să lanseze o invazie.

Citiți și: A început războiul cu Ucraina. Rusia a invadat!

„Nu garantează că va avea loc un alt atac, dar nu recurgi la un atac dacă nu ai astfel de rezerve”, a spus Ben Hodges, fostul comandant al trupelor SUA în Europa.

Rusia s-ar putea pregăti pentru o nouă invazie a Ucrainei, în condițiile în care a masat peste 100.000 de militari în apropierea granițelor cu Ucraina.

Doi dintre cei trei oficiali americani care au acceptat să vorbească au mărturisit că SUA a detectat trimiterea proviziilor de sânge către trupele din apropierea Ucrainei în ultimele săptămâni.

Ministerul rus al Apărării nu a răspuns solicitării Reuters de a comenta informația. De asemenea, nici Casa Albă nu a comentat.

Foto descriptiv: G4Media

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3