930 x122 grota rece

Rusia-Ucraina

Continuă atacurile în Ucraina! 66 în mai puțin de 24 de ore

În total, 66 de atacuri au înregistrat forțele Ucrainene din partea separatiștilor, în mai puțin de 24 de ore.

Citiți și: Un nou eșec al discuțiilor de pace dintre Ucraina și Rusia

Ieri au fost înregistrate 60 de atacuri, iar astăzi șase. Majoritatea acestora au fost efectuate cu armament interzis de Acordurile de la Minsk, a transmis armata ucraineana în această dimineață.

Forțele ucrainene au mai detectat, în afară de atacuri, și zborul unui unei drone inamice (unmanned aircraft), probabil Orlan-10.

Citiți și: A început războiul cu Ucraina. Rusia a invadat!

În urma atacurilor au fost răniți atât soldați ucraineni, cât și civili. Cei doi soldați răniți sunt internați în spital, iar starea lor este stabilă, transmite armata ucraineană.

De asemenea, în urma bombardamentelor au fost răniți și doi civili, pe lângă cei trei angajați ai grădiniței din Stanița, care a fost lovita de un obuz joi, mai transmite armata.

Reamintim că, ieri, 17 februarie, s-au auzit primele bombardamente în estul Ucrainei. O grădiniță a fost bombardată cu un obuz. Subiectul pe larg AICI: Primele bombardamente în Ucraina.

După acest bombardament din regiunea Stanița, separatiștii pro-ruși au continuat atacurile. Aceștia au lovit două case, care au luat foc, iar partea ucraineană a cerut armistițiu de moment ca să stingă incendiul.

Foto descriptiv: Digi24

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3