New Profesional Consult 930 x 122

bombardamente

Primele bombardamente în Ucraina

Joi, în estul Ucrainei s-au auzit primele bombardamente.

Citiți și: Ion Mînzînă: PSD va cere în Coaliția de guvernare suspendarea importurilor de produse agro-alimentare din Ucraina!

Cu toate acestea nu este clar cine le-a provocat.

În timp ce rebelii proruși din Luhansk susțin că forțele ucrainene i-au atacat, Kievul spune că separatiștii au tras cu artileria.

Citiți și: Cum a cumpărat un copil de 11 ani veste antiglonț pentru Gărzile Civile din Ucraina

O grădiniță din localitatea Stanțî Lugansk, aflată chiar lângă frontul conflictului cu separatiștii, a fost bombardată cu un obuz.

Kievul a făcut publice imaginile.

Potrivit hotnews.ro, Kievul neagă că a bombardat pozițiile separatiștilor din estul țării.

„În ciuda faptului că s-a tras asupra pozițiilor noastre cu arme interzise, inclusiv cu artilerie de 122 mm, trupele ucrainene nu au deschis focul ca răspuns”, a declarat un ofițer de presă al armatei ucrainene, conform aceleași surse.

Aceste evenimente alimentează teroriile potrivit cărora rușii caută un pretext pentru a începe invazia.

Reamintim că, în urmă cu câteva zile, Moscova a anunțat că o parte din militarii de la granița cu Ucraina vor fi retrași.

Cu toate acestea, Rusia a trimis și mai multe trupe militare la granițele Ucrainei, pe lângă numărul mare de militari deja existent, acuză NATO.

Sursă foto: Twitter Maria Zolkina

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90