Donaris 930 x 122

înșelăciune calificată

Un român, escroc de meserie, a fugit de pușcărie tocmai în Ucraina

Pentru a scăpa de pușcărie, un român a fugit tocmai în Ucraina, atacată de ruși.

Citiți și: Ion Mînzînă: PSD va cere în Coaliția de guvernare suspendarea importurilor de produse agro-alimentare din Ucraina!

Acesta era condamnat definitiv în țara noastră. Bărbatul a reușit să plece din România cu puțin timp înainte ca Putin să declare război țării vecine, potrivit digi24.ro

Mai multe luni a stat ascuns în Kiev (capitala Ucrainei), zonă care în primele luni de invazie a fost puternic bombardată.

Citiți și: Ucraina nu mai vrea aderarea la NATO

Este vorba despre un bărbat din Suceava care făcea parte dintr-o rețea care înscena accidente pentru a încasa despăgubiri.

După ce a fost de negăsit, acesta a fost dat în urmărire generală de către autoritățile române. La câteva luni distanță, mai exact în luna august, bărbatul a fost capturat de autoritățile ucrainene.

Ulterior, acesta a fost și extrădat, iar în prezent se află în Penitenciarul Botoșani, mai notează sursa citată.

Suceveanul are de ispășit 2 ani și 10 luni de închisoare.

Sursă foto principal: digi24.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90