930×122 CAPRA 5

csat

Se solicită convocarea de urgenţă a CSAT! Motivul: conflictul Rusia-Ucraina

Se solicită convocarea de urgenţă a CSAT. Motivul: conflictul Rusia-Ucrain.

Citiți și: România cumpără avioane performante de luptă

Stelian Ion, fost ministru al Justiţiei, consideră că preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să convoace de urgenţă Consiliul Suprem de Apărare a Ţării.

Motivul invocat de vicepreședintele USR ar fi situaţia de securitate de pe flancul estic al NATO.

Citiți și: Au reînceput bombardamentele asupra Kievului

Preşedintele Iohannis ar trebui să convoace de urgenţă CSAT pentru a discuta situaţia de securitate de pe flancul estic al NATO.

Cele două mesaje transmise astăzi de Klaus Iohannis pe Twitter, prin care salută anunţurile făcute de preşedinţii Joe Biden şi Emmanuel Macron privind prezenţa militară în România, nu ţin loc nici de decizie strategică, nici de analiză de securitate.

Ar fi o dovadă de iresponsabilitate politică şi inconştienţă ca preşedintele să aştepte să se deterioreze situaţia din estul Europei şi abia apoi să convoace şedinţa CSAT”, a scris Stelian Ion, pe Facebook.

Sursă: Mediafax

(Foto descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90