930×122 CAPRA 5

razboi

Războiul se apropie de România! Ministrul Apărării: „Va trebui să fim pregătiţi”

Războiul declanșat de Rusia în Ucraina se apropie de România.

Citiți și: Statul român înființează o companie feroviară!

Ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, a explicat care ar fi consecințele pentru țara noastră, dar şi pentru riveranii Mării Negre extinderea războiului declanșat de Rusia înspre Odesa.

Liderii NATO au fost cei care au declarat că armata rusă ar putea să atace Odesa, iar acest lucru ar putea fi o dificultate maximă pentru riveranii Mării Negre dar şi pentru România.

Citiți și: Ministerul Apărării, în alertă maximă! Mină marină de război, aproape de Eforie!

DECLARAȚIILE MINISTRULUI APĂRĂRII, VASILE DÎNCU

„În acest moment nu există date concrete despre asta. Dacă ne uităm însă la comportamentul lui Vladimir Putin că s-au dislocat forţe dinspre zona Kievului înspre zona din Marea Neagră sigur că ne putem aștepta şi la o evoluție spre Odesa.

Acest plan nu este nou pentru NATO. S-au luat în calcul toate perspectivele posibile, mai ales întărirea flancului estic. Va trebui să fim pregătiţi să echilibrăm fronturile. Sunt planuri şi strategii pentru asta. 

Nu trebuie să intrăm în alarmă în ceea ce privește venirea lui Putin, intenția de a ataca Odesa şi o zonă proximă Mării Negre, însă evident că suntem vigilenți şi acest lucru a fost luat în calcul înainte”, a declarat Vasile Dîncu în cadrul unei emisiuni la Antena3.

Sursă: Antena3

Foto descriptiv: Impact.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Tanase spune:

    Trebuiau , după părerea mea, duse negocieri de pace cu mai mult zel. Odată scăpați „câinii războiului ” e greu să îi mai strunesti!

  • Petre spune:

    Prudență maximă! Mai multă diplomație și urmărirea intereselor naționale.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90