Donaris 930 x 122

razboi

Declarații ale Ministrului Apărării privind intrarea României în război

Declarații ale Ministrului Apărării privind intrarea României în război.

Citiți și: Amenzi uriașe pentru românii care refuză chemarea sub arme

„România, ca membră NATO, în acest moment nu este în situaţia de a intra în război nici în cel mai prost scenariu, în care Federaţia Rusă ar intra în Ucraina”, a declarat ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu.

„Nu ar trebui să fiţi îngrijorat deloc şi vreau să vă aduc câteva argumente foarte pragmatice, în primul rând pentru că România, ca membră a unui sistem defensiv puternic, cel mai puternic, care este NATO, în acest moment nu este în situaţia de a intra în război, în orice situaţie în care, să zicem, Federaţia Rusă, în cel mai prost scenariu, ar intra în Ucraina. Pentru că, a spus-o şi Stoltenberg recent, Tratatul NATO prevede posibila intervenţie militară doar în cazul ţărilor, dacă este atacată o ţară care este membră a NATO, aşa funcţionează solidaritatea NATO. Ucraina nu este, încearcă să devină membră NATO, dar nu are, încă, acest statut”, a mai precizat Vasile Dîncu la un post de televiziune național.

Citiți și: Avertisment crunt! „Vine foametea! Nu scapă nimeni!”

(Foto: descriptiv / Sursa: stirileprotv.ro)

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Cetateanul Ingrijorat spune:

    Daca unii intra in casa peste vecinul meu azi maine mai mult ca sigur eu sunt urmatorul peste care vor intra. Razboiul este eminent. In caz de amenintari si de dat exemple ca se poate ajunge la armament nuclear imi e frica pentru noi romanii.

SPALATORIE MURAY  570×90