930 x122 grota rece

amenzi

RAZIE DE AMPLOARE ÎN CARTIERE RĂU FAMATE

Razie de amploare în cartiere rău famate. Jandarmii argeșeni au desfășurat pe parcursul acestei săptămâni mai multe acțiuni în municipiul Câmpulung Muscel pentru combaterea faptelor antisociale.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Potrivit Biroului de Presă al Jandarmeriei Argeș, au fost vizate în special ”zonele din cartierele cunoscute pentru acte de tulburare a ordinii publice şi consum de băuturi alcoolice în spaţiile publice.”

Punctual, jandarmii au acționat în cartierele Grui, Vișoi, Rotunda și Tabaci, dar și în zona centrală a Câmpulungului.

Citiți și: Apare o nouă Centură ocolitoare în Argeș!

Au fost date 25 de amenzi, în valoare totală de 2.300 de lei, pentru vânzarea de băuturi alcoolice după ora admisă de lege (22), pentru consum de băuturi alcoolice în locuri publice, pentru scandal și tulburarea ordinii și a liniștii publice și pentru refuz de legitimare.

”Le recomandăm cetăţenilor care sunt martori la săvârşirea unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul jandarmilor, în situaţia în care este necesară intervenţia acestora, sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.”, transmite Jandarmeria Argeș. (Sursă foto: Jandarmeria Argeș)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90