New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

RAZIE ÎN TÂRGUL SĂPTĂMÂNAL. A PLOUAT CU AMENZI!

Razie în Târgul Săptămânal. A plouat cu amenzi!

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Poliţişti piteșteni, cei din comuna argeșeană Albota, polițiști de la Serviciul de Investigaţii Criminale, de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice şi luptători din cadrul Serviciului Pentru Acţiuni Speciale (”mascați”) au desfășurat ieri o acțiune în Târgul Săptămânal Bradu.

Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, s-a acționat ”pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale ce aduc atingere patrimoniului public şi privat, prevenirea şi combaterea evenimentelor ce pot afecta grav siguranta cetațenilor, verificarea societăţilor comerciale şi a persoanelor fizice care comercializeaza produse din sectorul agroalimentar precum şi pentru asigurarea unui climat de siguranta la regimul rutier.”

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

Au fost controlați 15 agenţi economici şi au fost verificate 25 de autovehicule.

În urma controalelor efectuate au fost aplicate 22 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 12.000 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare totală de 430 de lei.

Sancțiunile aplicate au fost pentru că nu au fost emise bonuri fiscale, pentru comerțul ilicit sau pentru încălcarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, tot ieri și tot în zona Târgului Săptămânal, polițiștii rutieri au aplicat 14 sancțiuni contravenționale, au reținut un permis de conducere și au retras un certificat de înmatriculare. (Foto: arhivă – Târgul săptămânal)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90