New Profesional Consult 930 x 122

pret

RCA: Vești proaste pentru șoferi!

RCA: Vești proaste pentru șoferi!

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Liderul pieței RCA plătește din ce în ce mai greu despăgubirile conducătorilor auto.

Pe rețelele de socializare apar din ce în ce mai multe plângeri de la șoferii care au mult de așteptast pentru despăgubiri, anunță Spynews.ro.

Citiți și: Șoferii, obligați să reducă viteza! Amenzi uriașe!

Conform sursei citate, mai există și cei care se plâng că le-a fost refuzat dosarul de daună în condițiile în care partea vinovată a recunoscut în înțelegerea amiabilă că a greșit.

De asemenea, RCA nu este de acord cu tarifele service-urilor auto și își impune propriile prețuri, cu mult mai mici decât cele obișnuite pentru ora de manoperă.

„Este o nebuloasă, nimeni nu înţelege. Dacă ai un tarif la o dacie de 200-250 de lei pe oră, asigurătorul îţi dă 90 de lei sau 110 lei, că aşa consideră. Dar nu ştim care e calcului lui”, a spus preşedintele COTAR, Vasile Ştefănescu.

Tarifele service-urilor brandurilor auto cunoscute pot sări însă peste 800 de lei, ceea ce este o diferență mult prea mare.

Și așa se ajunge tot mai des în instanţă, deoarece majoritatea clienţilor doresc să-şi repare maşina în reprezentanţă, cu piese originale şi să-şi actualizeze cu această ocazie şi toate sistemele de siguranţă.

Detalii, aici: Vești proaste pentru șoferi. RCA refuză din ce în ce mai multe dosare de daună și impune propriile tarife | Spynews.ro

Foto: Arhivă ePitești.ro/Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90