NOR CURIER 930X122

A FOST GASIT LEUL LUI DANI MOCANU

REACȚIA MINISTRULUI VELA DUPĂ GĂSIREA LEULUI DIN CLIPUL LUI DANI MOCANU. UNDE AJUNGE ANIMALUL

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a reacționat pe Facebook la puțin timp după ce leul din clipul lui Dani Mocanu a fost găsit de polițiștii argeșeni într-o menajerie de pe raza județului Dâmbovița.
„Am spus încă de la început:
NU VOI TOLERA NICIUN FEL DE ABUZ, INDIFERENT DIN PARTEA CUI VINE!
Legea trebuie respectată de TOȚI!
Unii nu au crezut când am spus că sunt cu ochii pe ei, dar timpul și acțiunile Poliției Române arată că ofensiva împotriva infracționalității continuă.
Vă asigur că nu ne oprim aici!”, a scris ministrul de Interne pe Facebook.
Animalul sălbatic este dus la grădina zoologică din Târgoviște.
Ieri dimineaţă, poliţişti din Ştefăneşti, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, au făcut trei percheziţii domiciliare, în judeţele Argeş şi Ilfov, în cazul leului care apare într-un videoclip al interpretului de manele Dani Mocanu. Dosarul vizează eventuale infracţiuni comise în baza Legii 205 din 2004 privind protecţia animalelor.
Tot ieri, Dani Mocanu a postat pe Facebook un text în care face referire la intervenţia mascaţilor de miercuri dimineaţă.
”Buna dimineaţa tuturor! Mascaţii au venit in căutarea leului … si da … chiar m-au găsit acasă. Din păcate in România un videoclip e mai grav decât acest virus mortal care a făcut înconjurul planetei Noi respectam legile şi ne supunem … dar unde e leul ???„, a scris Dani Mocanu, miercuri dimineaţă, pe Facebook (ortografia aparţine autorului).

Luni, cântăreţul a postat pe pagina sa de Facebook o înregistrare în care anunţa că la finalul înregistrării va arăta în ce condiţii este ţinut leul din controversatul videoclip, pentru ca, în cele din urmă, să scoată în faţa camerei o bancnotă de un leu.

Citiți și: Revenire cu peripeții pentru Dani Mocanu: Mascații intră în scenă la primul concert
 Foto: Facebook Marcel Vela

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90