SPALATORIE MURAY  930×122

restrictii de circulatie

Restricţii de circulaţie şi în Trivale

La scurt timp după anunţul de restricţionare a traficului la podul de peste Râul Doamnei, serviciul Siguranță Rutieră – Poliția Locală Pitești anunţă restricţii de circulaţie şi în cartierul piteştean Trivale.

Citiți și: Sens unic nou într-un cartier din Pitești

„În data de 07.07.2021, pe Bd. Libertății, în cartierul Trivale – zona Complex II (sensul giratoriu) din municipiul Pitești, între orele 07.00 și 17.00 se vor institui restricții de circulație pentru execuția lucrărilor de „Turnare planșe covor asfaltic”, conform avizului eliberat de către  Biroul Rutier – Poliția Municipiului Pitești.

Prin urmare, circulația autovehiculelor în zonă se va desfășura pe un singur sens de circulație.

Citiți și: Pitești: Gentea, întâlnire cu locatarii nemulțumiți de pe strada Trivale

 

 

Vă informăm că executarea lucrărilor de către societatea ADMINISTRAȚIA DOMENIULUI PUBLIC PITEȘTI impune reducerea părții carosabile, a vitezei autovehiculelor și a capacității de circulație pe sectorul de drum, ceea ce necesită o monitorizare permanentă și competentă pentru desfășurarea traficului în condiții de siguranță.

Recomandăm conducătorilor auto ce doresc să circule în zona lucrărilor să respecte semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor locali rutieri, semnificația diferitelor tipuri de mijloace de semnale rutieră și să adopte o manieră de calm la volan”, precizează Bogdan Aristănţoiu, purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei Locale Piteşti.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570×90 MAIA