Donaris 930 x 122

minora

REȚINUT PENTRU CĂ A VIOLAT O MINORĂ

Reținut pentru că a violat o minoră. Doi bărbați, de 19, respectiv 38 de ani din comuna Corbeni se află la această oră la audieri în fața procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Potrivit Poliției Argeș, bărbatul de 38 de ani a fost reținut aseară pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate. Pe de altă parte, tânărul de 19 ani este cercetat pentru act sexual cu un mionor.

Conform unor surse, tânărul de 19 ani avea o relație cu o minoră de 14 ani, din comuna Corbeni. Aseară, tinerii s-ar fi dus la domiciliul individului de 38 de ani pentru a-i cere lemne de foc. Nu l-ar fi găsit acasă, însă ar fi întreținut relații sexuale în locuința acestuia.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

După încheierea actului sexual, tânărul ar fi lăsat-o pe minoră în locuința bărbatului, bărbat cu care, se pare, minora ar fi întreținut relații sexuale cu alte ocazii.

Între timp, proprietarul, bărbatul de 38 de ani, s-ar fi întors acasă, ar fi lovit-o și ar fi violat-o pe tânără. Ulterior, individul nu ar fi lăsat-o să plece de la domiciliul său. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90