930 x122 grota rece

Arges

REVOLTĂ LA FISC! ANGAJAȚII DIN ARGEȘ VOR SALARII MAI MARI

Mai mulţi angajaţi ai Administrației Județene a Finanţelor Publice Argeş au întrerupt azi-dimineaţă lucrul timp de o jumătate de oră.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Ei s-au alăturat astfel protestului spontan la care au participat câteva mii de angajaţi de la administrațiile fiscale și locale din țară.

Protestatarii reclamă că salariile colegilor lor din Ministerul Finanţelor Publice şi ANAF au fost majorate semnificativ și pe șest, în timp ce angajații administrațiilor fiscale din județe au rămas de căruță, fără ca Guvernul să le crească și lor salariile.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

„Acţiunile de protest vor continua şi în perioada următoare. Oamenii sunt nemulţumiţi!”, ne-a declarat Aurora Negru, lider sindical în Administrația Județeană a Finanţelor Publice Argeş.

Despre majorarea salariilor la MFP și ANAF puteți citi detalii aici: http://epitesti.ro/economic-3/crestere-uriasa-de-salarii-la-anaf-si-finante/.

UPDATE: Astăzi, după protest, Guvernul a anulat creșterea de salarii.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3