NOR CURIER 930X122

gașca zurli

REVOLTĂTOR! VIVO! PITEȘTI, NEREGULI GRAVE! COPII ȘI PĂRINȚI, ÎN PERICOL!

Vivo! Pitești, nereguli grave! Copii și părinți, în pericol! Marți, 31 octombrie 2017, la centrul comercial Vivo! Pitești a avut loc un spectacol de Halloween pentru copii susținut de Gașca Zurli. Mall-ul a fost asaltat de părinți și copii.

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

Vivo! Pitești nu a respectat condițiile de organizare a unui eveniment de o asemenea amploare, fapt pentru care Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș a dat amenzi de 2.500 de lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Argeș, Mădălina Epure, deși au informat în scris autoritățile despre organizarea evenimentului care urma să se desfășoare, reprezentanții Vivo! Pitești nu au întocmit și documentația necesară în care să precizeze suprafața exactă pe care va avea loc spectacolul.

Citiți și: Accident grav, în această seară, în Argeș! Intervenție de urgență, acum!

De asemenea, suprafața respectivă ar fi trebuit limpede delimitată și ar fi trebuit să se permită accesul unui număr de persoane clar stabilit de la bun început. În schimb, conform sursei citate, au fost lăsate să intre ”peste 1.000 de persoane”, fără a fi respectate aceste reguli de siguranță! Revoltător!

Reprezentanții Vivo! Pitești au luat măsuri doar în momentul în care mall-ul a devenit supraaglomerat, în sensul că ”nu au mai permis accesul persoanelor și au redus durata spectacolului cu aproximativ o oră”, declară pentru ePitești Mădălina Epure.

Astfel, spectacolul, care era programat pentru intervalul orar 18 – 20:30, s-a încheiat undeva în jurul orei 19:30, transmite ISU Argeș.

Momentan, conducerea Vivo! Pitești nu a comunicat public un punct de vedere cu privire la cele întâmplate.

La doi ani de la carnagiul din clubul Colectiv încă sunt patroni care nu au învățat nimic, dar absolut nimic din tragedia care a îndoliat o țară întreagă.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90